Wederverkoper worden?

Wilt u camerasystemen aan uw klanten aanbieden? Dan is het Bascom wederverkoopprogramma ook voor u interessant. Lees meer over de voordelen of neem direct contact met ons op. Bel 056 38 07 15 of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.

U levert een camerasysteem waar uw klant gelukkig van wordt

Professionele camerabewaking hoeft niet ingewikkeld te zijn. Onze camerasystemen beschikken over alle functionaliteiten die u van een modern camerasysteem mag verwachten en zijn ontworpen voor de eindgebruiker. Zo heeft uw klant duidelijke camerabeelden én een camerasysteem waarmee hij overweg kan.

U sluit het systeem gemakkelijk aan

Niets is zo vervelend als urenlang bezig zijn om een camerasysteem werkend te krijgen. Daarom zijn alle Bascom camerasystemen heel gemakkelijk aan te sluiten. Het is een kwestie van de kabels aan elkaar klikken en het werkt. U hoeft zich niet bezig te houden met ingewikkelde instellingen en levert onze camerasystemen snel en probleemloos op.

Bascom verzorgt de support

We doen er alles aan om onze camerasystemen zo makkelijk mogelijk te maken voor de eindgebruiker. Nadat het systeem is geplaatst gaat hij er immers zelf mee aan de slag. En heeft uw klant vragen over het systeem? Dan kan hij direct met Bascom contact opnemen. Zo wordt uw klant goed geholpen en houdt u uw handen vrij voor andere projecten.

Vast contactpersoon staat voor u klaar

Elke situatie is anders en vraagt vaak om een net iets ander camerasysteem. Doordat onze producten allemaal met elkaar samenwerken, kan een camerasysteem volledig naar wens worden samengesteld. Heeft u iemand nodig die even met u meedenkt? Dan staat Bascom voor u klaar. Zo vinden we altijd een oplossing waar uw klant echt gelukkig van wordt.

Gunstige inkoopcondities

We willen dat u vanaf dag één succesvol bent. Daarom ontvangt u ook als startende wederverkoper scherpe inkoopprijzen. Daarbij kunt u rekenen op korte levertijden. Want voor alle producten geldt: voor 23:59 besteld, morgen in huis. Ook werken we niet met vervelende contracten. Want we geloven erin dat we alleen samen succesvol kunnen zijn.

Interesse?

Wilt u ook camerasystemen leveren waar u én uw klanten echt gelukkig van worden? Neem dan contact met ons op. Bel 056 38 07 15 of vul het onderstaande contactformulier in.

Stel uw vraag